Boğaziçi Kişisel veriler ve Siber Güvenlik Zirvesi 1 Mart 2018

Boğaziçi Üniversitesi Kişisel Veriler ve Siber Güvenlik Zirvesi sizi bekliyor!

1 Mart 2018'de Albert Long Hall'de düzenlenecek etkinlikte ele alınacak konular;

·       Siber Güvenlikte Güncel Tehditler

·       Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Teknik Uygulamaları

·       KVKK Hukuki uygulamaları

·       Kritik Alt Yapılar ve Güvenliği

·        Kayıt için:

 

 https://siberguvenlikzirvesi.eventbrite.com

 

  

Açılış 9:00

Prof. Dr. Ayşın Ertüzün  –  Boğaziçi Üniversitesi, Rektör Yardımcısı

Prof. Dr. Meltem Özturan - Boğaziçi Üniversitesi Bilgi Sistemleri Araştırma Merkezi Müdürü

Doç. Dr. Bilgin Metin - Boğaziçi Üniversitesi BÜSİBER Yöneticisi

Özgül Özkan Yavuz, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri

Furkan Civelek , Kalkınma Bakanlığı Bilgi Toplumu Dairesi Başkanı 

 

KVKK ve Uluslararsı Standartlar

Mustafa Yılmaz, TSE, BT Test ve Belgelendirme Daire Başkanı

Kişisel Veriler ve Siber Güvenlikte Ortak Tehlike Ulusal Veritabanı Staratejisi

Mustafa Afyonluoğlu - Siber Güvenlik, e-Devlet ve e-Yönetişim Kıdemli Uzmanı

Güvenlik Operasyon Merkezlerinde Modern Yaklaşımlar

Cihan Yüceer,  Turkcell, Güvenlik Operasyon Merkezi Yöneticisi

İLETİŞİM ARASI

 

Kişisel Verilerin Korunması İçin Alınabilecek Teknik Önlemler Veri Etiketleme ve Sınıflandırmanın Önemi

Gökhan Aydın , Symantec

Kişisel Veri İhlalleri ve Yapay Zeka

Ömer Özer, İş Geliştirme Müdürü, Crypttech

Platform Bağımsız Güvenlik Operasyon Merkezi

Koray Kamek, Logsign, iş Geliştirme Müdürü

APT Saldırılarına Karşı Güvenlik Paradigmamızda Gerçekleştirmek Zorunda Olduğumuz Değişiklikler

Fatih Emiral, BTRİSK,

Siber Güvenliğin Kurumsal Boyutu

Abdulgadir Uyar, Vakıf  Bank, BT Sistem Yönetim Direktörü

Öğle Yemeği ve İletişim Arası

 

Geleceğin Suçları Güçleri Aşkları

Dr. Sertaç Doğanay, Yeditepe Üniv. Öğretim Görevlisi

Kritik Altyapılarda Siber Güvenlik

Doç. Dr. Bilgin Metin, BUSİBER Yöneticisi

GDPR KVKK ve Yenilikçi Ekonomi

Doç. Dr. Aslı Deniz Helvacıoğlu

Siber Güvenlik ve KVKK

 

KVKK ve Veri Yönetişimi

Bülent Eğrilmez,  BUSİBER Araştırmacı

İLETİŞİM ARASI

 

KVKK ve Siber Güvenlik Tedbirleri ve Hukuksal Kazanımlar

Av. Sertel Şıracı, İstanbul Barosu Bilişim Hukuku Komisyonu Başkanı

NIST Siber Güvenlik Çerçevesi ve ISACA

Funda Çetintaş, ISACA İstanbul Chapter Başkanı

KVKK ve Yeni Uygulamaları

Doç. Dr. Volkan Dülger, Medipol  Üniversitesi

KVKK ve Adli Bilişim Yönüyle Veri Silme, Yok Etme Anonimleştirme

İbrahim Saruhan, Adli Bilişim ve Siber Güvenlik Uzmanı

Kişiel Veriler Platformu

Selen Güreşçi, Boğaziçi Kişisel Veriler Platformu

Veri Güvenliği ve Risk Analizinin Önemi

Aytekin Güzeliş, ISACA İstanbul Yönetim Kurulu

 

 

 ALTIN SPONSOR

GÜMÜŞ SPONSORLAR 

     

DESTEK SPONSORLARI 

   

 

DESTEKLEYEN KURUMLAR